Ur funktion.

Har fått tillfällig kortslutning och befinner mig i reparationsläge. Behöver lära mig det här, ganska omedelbart om jag nånsin ska kunna tillfriskna igen. Jag överbelastar mig själv och glömmer bort att jag inte alls fungerar som vanligt. Nu har jag en lång lista på människor som väntar på min respons, IGEN och det ger mig sån jävla ångest så jag gömmer huvudet under täcket och låtsas att jag inte existerar för ett tag.

Loggar inte in på messenger, WhatsApp, Instagram eller Viber i skräck om eventuella läskvittenser och ifall jag skulle råka visas ”online”. Svarar inte på mail eller sms och mobilen är konstant på ljudlös.

Det är det här som är det värsta! När jag väl får tummen ur och ringer upp en vän som har försökt nå mig i veckor eller månader så leder det till ännu mer kontakt. Människan vill prata igen. Helst nästa dag. Och dagen efter det. Och dagen efter det. Samma sak är det att träffas.

Jag orkar INTE!

Och det är inget direkt val jag har.
Det blir för mycket med flera olika människor, – deras livssituationer, bekymmer och problem, känslor och tankar and so on..

Rå. Är det så man kan beskriva det?

Jag känner mig naken på sätt och vis. Utan utrustning. Mitt system kan inte längre sortera, utvärdera och memorera. Jag tar in allt som om jag vore ett barn. Håller inte längre den sunda distansen och det gör att jag havererar. Nu har jag gjort det, igen.

Kryssade av min ”to do list” i häpnande fart som om jag vore infantil och glömde bort att jag inte längre är kapabel till sådan effektivitet. Sen kom smällen och jag är mitt inne i en hektisk arbetsvecka. Hålla ihop nu! Falla isär sen.. 😳

Annons

En reaktion till “Ur funktion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s