”You look healthy”

Sa min barndomskompis när jag sist hälsade på i helgen. ”Oh”sa jag då, ”maybe it’s because of the happy pills? Did I tell you I started some weeks ago?” – You did svarade hon med världens mest fördömande blick och sen pratade vi inte mer om det.

Jag är nu inne på fjärde veckan med cipramil och jag kan faktiskt inte säga om det har gjort något hittills men jag konstaterar att jag i vart fall inte blivit sämre. Det är med andra ord ganska stabilt och jag gillar’t 😊

Sömnen är fortfarande sådär trots att jag äter två olika sorters piller för det men jag är glad för dem få timmar jag får. Jag vaknar fortfarande i pölar av svett men jag drömmer inte längre mardrömmar. Jag drömmer faktiskt inte överhuvud taget längre tack vare sovtabletterna och det är jag otroligt tacksam för. Sedan jag startade på dem för ca fem veckor sedan har jag fått sova hela 3-4 h i sträck och jag behöver inte längre drömma vilket var det värsta med hela grejen. När mörkret kom visste jag att mer mörker skulle komma så fort jag bara klappade igen ögonlocken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s